26 Şub 2012

KEÇİ PEYNİRLİ VE KURU İNCİRLİ RULO

Tarif Portakal Ağacından
Haftasonu kahvaltısı için yaptım.
Malzemeler:
Keçi Peyniri(Yaklaşık 150 gr. kullandım)
Kuru İncir (3-4 adet)
Ceviz (10-15 adet)
Taze Soğan(2 adet)
Marul Yaprağı(3-4 adet)
Lavaş Ekmeği
İncirleri ve taze soğanları ince ince doğradım.Peyniri ve cevizleri ekledim.Çatal ile tüm malzemeleri ezdim.Sonra lavaşın üzerine yaydım ,daha sonra marul yaprağı ekledim.
Lavaşı rulo haline getirip sardım.Buzdolabında 1 gece beklettim.
Not:Bence,Taze soğanı isteğe bağlı olarak kullanabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder